I Love Cupcakes Home Page Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα 16674 - Τ. 210 898 33 66
a cupcake story All About Cupcakes
Our CCs Philosophy Our Very Own Cupcakes
At Our Place Events & Parties

Our very own cupcakes
To κάθε cupcake μας είναι μοναδικό! – αποτέλεσμα έρευνας και ατέλειωτων δοκιμών για να φτάσουμε όσο πιο κοντά στη γευστική τελειότητα...

Για να κρατάμε το ενδιαφέρον σας αμείωτο, οι γεύσεις εναλλάσονται κάθε 7 με 10 μέρες, και μπορείτε να μάθετε ποια είναι τα cupcakes της εβδομάδας στο site μας ή με ένα τηλεφώνημα στο κατάστημα μας.

Τα έχουμε χωρίσει σε έξι βασικές κατηγορίες –

Αll time classics Κάποιες αγάπες κρατούν για πάντα...Η Kλασσική Βανίλια, και Σοκολάτα μας, όπως και το Red Velvet ή το Carrot Cake ανήκουν σε αυτές!

Μelt by Chocolate Δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε παραπονεμένους τους choco lovers! Έτσι τους έχουμε αφιερώσει μία ολόκληρη κατηγορία. Τα διλήματα είναι πολλά και μεγάλα...Chocolate Max Cookie Crunch, Classic Choco, Chocolate and Hazelnut, Gianduja choco Brownie, ή κάτι πιο light σαν το Chocolate Mouseline.

Hey fruitie! Τα cupcake μας ακολουθούν τις εποχές και τα φρούτα είναι από τις βασικές πρώτες ύλες μας. Έτσι σας δροσίζουμε την άνοιξη με το μυρωδάτο Strawberries & Cream, το πορτοκάλι έχει τη θέση του στο αρωματικό Carrot & Orange, το Lemon μας είναι από βιολογικά λεμόνια και μοσχοβολά, ενώ πιο χειμερινές γεύσεις όπως το Apple & Cinnamon ή το Banana Pecan μας ‘ζεσταίνουν’ γλυκά όταν πιάσουν τα κρύα.

Τake it light baby! Έχουμε και πιο light επιλογές για τους αποφασισμένους της παρέας! Διάφορες νηστήσιμες επιλογές όταν είναι ο καιρός τους όπως και πιο ανάλαφρες γεύσεις σαν το Oatmeal Cheesecake ή το Choco Espresso.

The cuptail collection Tα ‘πειραγμένα’ και ‘αμαρτωλά’ μας cupcakes δεν θα σας αφήσουν αδιάφορους! Το Μohito, με μαύρο ρούμι, φρέσκο δυόσμο και ξύσμα lime, είναι σα να γεύεσαι το ποτό σε στερεά μορφή! Η Pina Colada σε ταξιδεύει προς Καραϊβική και St Barts, ενώ η σοφιστικέ γεύση του Appletini είναι σίγουρα shaken, not stirred..! Mην ξεχνάμε το Mocha Baileys βέβαια που έχει ‘αγκυροβολήσει’ στη βιτρίνα μας για πολύ καιρό, ...για χάρη σας! Το χειμώνα το σενάριο αλλάζει με τη σοκολάτα και τα malt να κερδίζουν έδαφος και εντυπώσεις...

Desert Cupcakes Αυτή η ομάδα cupcakes έχει εμπνευστεί από γνώριμους και αγαπημένους συνδυασμούς γεύσεων όπως το αρωματικό Lemon Pie, το ζουμερό Tiramisu, το κλασσικό Black Forest, πάντα με τη δική μας ‘πινελιά’ και γευστική άποψη.

Tα μεγέθη μας είναι 3:
Mini cupcakes – To ιδανικό finger food desert! Όχι ότι είναι ‘μωρά’ μας αλλά είναι πανέμορφα και πεντανόστιμα! Τέλεια για πάρτυ ή δεξιώσεις, για κέρασμα ή και για ένα γλυκό ‘ευχαριστώ’. Κανείς δεν θα αρκεστεί μόνο σε ένα, οπότε υπολογίστε ανάλογα...! Σας τα ετοιμάζουμε μετά από παραγγελία 1 με 2 μέρες πριν!

Rregular cupcakes – Τα βρίσκεται πάντα στο κατάστημα και είναι η ιδανική ‘μερίδα’ – ούτε περισσότερο, ούτε λιγότερο. Η επανάληψη βέβαια είναι… ‘η μητέρα της μαθήσεως’!

GIANT cupcake – Έχει κλέψει καρδιές μικρών και μεγάλων! Απίθανο ως ‘τούρτα’ γενεθλίων ή επετείων, ακόμη και σαν διακοσμητικό center piece σε πάρτυ ή γιορτές! Κόβεται σε 8 με 12 ικανές φέτες ανάλογα με την όρεξη και τους καλεσμένους σας. Επίσης συνδυάζεται τέλεια με regulars ή minis για μια εντυπωσιακή παρουσίαση. Μπορούμε να το δημιουργήσουμε μαζί, με frosting στην απόχρωση που θέλετε, πάντα στα πλαίσια που μας επιτρέπουν τα υλικά ζαχαροπλαστικής, ή και να γράψουμε τις ευχές σας πάνω. Aρκεί να μας το ζητήσετε 1 με 2 μέρες πριν.

Cupcake Eating Manual
Ιδανικά τα cupcakes καταναλώνονται την ημέρα που τα αγοράζετε, μια που η απόλυτη υπόσχεση μας είναι ολόφρεσκο προιόν ημέρας. Αν χρειαστεί όμως να τα συντηρήσετε για παραπάνω χρόνο, αυτά με το κλασικό frosting διατηρούνται εκτός ψυγείου σε αεροστεγώς κλεισμένα δοχεία για 2 με 3 ημέρες άνετα. Αυτά που έχουν Cream Cheese Frosting θέλουν ψυγείο, ιδιαίτερα τους ζεστούς μήνες του καλοκαιριού, και διατηρούνται για 2 με 3 μέρες.

Handbaked with Love Sign Up Find Us Contact Us Join Our I Love CCs @ Facebook I Love CCs @ Twitter I Love CCs @ YouTube Sign Up

© I Love Cupcakes · Γιαννιτσοπούλου 3, Γλυφάδα 16674 · Τ. 210 898 33 66